Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!!!!

Κάποιες φορές μας συμβαίνει, να θέλουμε να ακούσουμε μία συμβουλή ή να μας δοθεί σαν δώρο η λύση σε ένα πρόβλημά μας ,από ένα άνθρωπο, που έχει ζήσει πολλές διάφορες καταστάσεις και εμπειρίες .Έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε ότι υπάρχει κάποιος που πάντα μας προσέχει, πάντα μας ακούει,πάντα μας αγαπάει ,πάντα μας χρειάζεται και πάντα βρίσκεται εκεί να μας περιμένει.Πολύ συχνά η πηγή αυτής της καλοσύνης ,της σοφίας αλλά και της αγάπης δεν είναι άλλη από της ίδιες τις γιαγιάδες μας.Οι γιαγιάδες μου και είμαι σίγουρη, πολλές γυναίκες της εποχής τους , χρωστούσαν την γνώση και την σοφία που απλόχερα έδωσαν σε εμάς ,στις δικές τους γιαγιάδες.Ας είναι λοιπόν η σελίδα αυτή , μία μικρή δεξαμενή, γιά να βρίσκουμε πάντα εδώ, ότι γλυκό ,ότι όμορφο ,ότι χρήσιμο ,ότι σοφό και ότι αγαπημένο έχουν αφήσει σε μας οι γιαγιάδες μας.

Γεύση ζωής

Κάποιες φορές μας συμβαίνει, να θέλουμε να ακούσουμε μία συμβουλή ή να μας δοθεί σαν δώρο η λύση σε ένα πρόβλημά μας ,από ένα άνθρωπο, που έχει ζήσει πολλές διάφορες καταστάσεις και εμπειρίες. 
Έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε ότι υπάρχει κάποιος που πάντα μας προσέχει, πάντα μας ακούει,πάντα μας αγαπάει ,πάντα μας χρειάζεται και πάντα βρίσκεται εκεί να μας περιμένει.
Πολύ συχνά η πηγή αυτής της καλοσύνης ,της σοφίας αλλά και της αγάπης δεν είναι άλλη από της ίδιες τις γιαγιάδες μας.
Οι γιαγιάδες μου και είμαι σίγουρη, πολλές γυναίκες της εποχής τους , χρωστούσαν την γνώση και την σοφία που απλόχερα έδωσαν σε εμάς,στις δικές τους γιαγιάδες.
Ας είναι λοιπόν η σελίδα αυτή , μία μικρή δεξαμενή, γιά να βρίσκουμε πάντα εδώ, ότι γλυκό ,ότι όμορφο ,ότι χρήσιμο ,ότι σοφό και ότι αγαπημένο έχουν αφήσει σε μας οι γιαγιάδες μας.Ας είναι.........μία γεύση ζωής!